• home
 • video
 • pas verschenen

  Courtois: "Graag nog jaar bij Atletico"

  Thibaut Courtois is aan een ijzersterk seizoen bezig.

  Terwijl Romelu Lukaku hoopt op meer speelgelegenheid bij Chelsea na het ontslag van coach Villas-Boas, hoopt Thibaut Courtois nog een jaar langer bij Atletico Madrid te mogen blijven.

  Courtois wordt dit seizoen aan Atletico uitgeleend door de Londense club Chelsea. Hij presteert zo goed, dat Chelsea hem misschien wil terughalen deze zomer.

  "Ik weet niet wat er bij Chelsea zal gebeuren. Het is ook mijn probleem niet", zegt Courtois. "Het belangrijkste voor mij is Atletico. Wie ook de nieuwe coach wordt in Londen, ik denk dat een jaar hier blijven het beste voor mij is."

  Courtois: "Ik denk dat we zullen winnen tegen Besiktas"

  Donderdag speelt Courtois met Atletico Madrid thuis tegen Besiktas in de heenmatch van de 1/8e finales van de Europa League.

  "We willen ver raken in Europa. Maar de Turken hebben een goede ploeg met ervaren spelers als Simão en Almeida. Het wordt sowieso moeilijk. Het is belangrijk dat we thuis winnen en in Turkije alles gesloten houden. Ze hebben een fanatieke aanhang, maar in ons Calderon-stadion zijn we erg sterk. Ik denk dat we zullen winnen."