• home
 • video
 • pas verschenen

  Peeters: "Mijn Servisch is niet goed genoeg"

  Milan Jovanovic gaat elke thuisgoal "vieren" voor de Cercle-bank.

  Het was een opvallend beeld in Anderlecht-Cercle: Milan Jovanovic ging na elke thuisgoal langs bij de Cercle-bank. "Hij kwam me altijd goeiedag zeggen", zegt Bob Peeters laconiek.

  Tot vier keer toe - het werd 4-0 in Brussel - kwam Jovanovic "vieren" voor de Cercle-bank. "Volgens mij is hij een fan van mij. Ik moet echt wel goed bezig zijn, als zelfs Jovanovic een fan is", zegt Peeters in Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure.

  "Wat hij juist gezegd heeft, weet ik niet, want mijn Servisch is niet goed genoeg. Ik heb iedere keer gewoon geantwoord met "goeiedag". En bij de 4-0 zag hij volgens mij zijn vrouw in de tribune. Want toen kwam hij zwaaien naar de tribunes."