• home
 • video
 • pas verschenen

  "Het wordt een zeer leerrijke week voor Lukaku"

  Lukaku's manager: "Erger dan onder Villas-Boas kan niet."

  André Villas-Boas is geen coach meer van Chelsea en dat opent misschien deuren voor Romelu Lukaku. Lukaku's manager, Roger Henrotay, is alvast hoopvol in Het Nieuwsblad.

  Chelsea verloor zaterdag bij West Bromwich en dat was de druppel te veel voor Roman Abramovitsj. De 34-jarige André Villas-Boas mocht zijn koffers pakken.

  De Portugees werd voor 15 miljoen euro weggehaald bij Porto, amper negen maanden later is het sprookje voorbij. Assistent Roberto Di Matteo neemt (voorlopig) het roer over en dat opent misschien perspectieven voor Romelu Lukaku.

  Lukaku kreeg onder Villas-Boas amper speelkansen. "Erger dan onder Villas-Boas kan gewoon niet", zegt Lukaku's manager, Roger Henrotay. "Het zal dus alleen maar beter gaan, al ken ik de plannen niet van de nieuwe trainer. Di Matteo gaf Romelu altijd individuele training. Hij kent Romelu als geen ander."

  Dinsdag speelt Chelsea de replay van de achtste finales van de FA Cup. Birmingham is de opponent. Zaterdag komt Stoke naar Stamford Bridge. "Het wordt hoe dan ook een zeer leerrijke week voor Lukaku."