• home
 • video
 • pas verschenen

  Napoli duwt Inter nog wat dieper in de put

  Napoli-spits Lavezzi viert zijn doelpunt tegen Inter.

  Inter zit in de hoek waar de klappen vallen en het raakt daar voorlopig niet weg. Zondagavond verloor het bij Napoli met het kleinste verschil: 1-0. Udinese en Lazio wonnen ook en delen de derde plaats.

  Inter had zes van zijn jongste zeven wedstrijden verloren. Tegen Napoli, dat afgelopen week Chelsea versloeg in de Champions League, hielden de Milanezen een uur lang stand. Toen schoof Lavezzi een gemeten voorzet van Dzemaili binnen. De Argentijn was ook al de beul van Chelsea met twee doelpunten.

  Napoli verloor in de slotfase Aronica met een rode kaart en het slotoffensief van Inter leverde nog bijna een punt op. Invaller Pazzini kopte de 1-1 onbegrijpelijk naast.

  Udinese pakte de volle buit in Bologna, waar de Belgen Gillet en Mudingayi de hele match speelden. Udinese deelt de derde plaats met Lazio, dat thuis Fiorentina klopte.