• home
 • video
 • pas verschenen

  Baeyens: "Nationale ploeg is goede mogelijkheid"

  Wordt Dominique Baeyens de nieuwe bondscoach in het volleybal? "Volgende week heb ik een uitgebreid gesprek met de bond", zegt de coach die op het einde van het seizoen stopt bij Roeselare. "De nationale ploeg is een mooie uitdaging voor mij."

  Dominque Baeyens heeft interesse voor de job van Belgisch bondscoach. Dat heeft de 56-jarige coach laten weten in De zevende dag.

  "Vrijdag heb ik een eerste gesprek gehad met de bond", zegt Baeyens. "Volgende week hebben we een uitgebreid gesprek."

  Baeyens is aan zijn laatste seizoen bezig bij Roeselare. "Ik stop bij de club omdat mijn verhaal ten einde loopt. Ik zoek een nieuwe uitdaging en de nationale ploeg is een goede mogelijkheid. De voorbije jaren is er een basis gelegd. België telt heel veel talentvolle jongeren waar ik mee aan de slag kan."

  Claudio Gewehr is de huidige bondscoach van België. Hij stopt volgende zomer bij de nationale ploeg.