• home
 • video
 • pas verschenen

  Verbauwhede: "Vier clubs azen op me"

  Verbauwhede: "Heb al mondeling akkoord met een club."

  Glenn Verbauwhede heeft zich de voorbije maand bij Westerlo weer in de kijker gespeeld. De doelman weet wel dat hij er straks weer vertrekt. Hij droomt van het buitenland en heeft al enkele aanbiedingen op zak.

  Glenn Verbauwhede probeert bij Westerlo na een maandenlange periode zonder club zijn carrière te herlanceren. En hij lijkt daarin te slagen. Hij moet tegen de degradatie strijden, maar wekt wel de interesse van andere clubs op.

  "Westerlo en ik, dat is wel een geslaagd huwelijk", zegt Verbauwhede in Gazet van Antwerpen. "Op de resultaten is het hier wel leuk. Ik zou hier perfect kunnen leven, maar ik vermoed wel dat ik hier in de zomer weer vertrek. Normaal zijn het mijn laatste maanden hier."

  "Ik heb vier opties, waarvan twee Belgische clubs. Er is al een mondeling akkoord met één club, die alles snel zou officialiseren. Maar ik heb wel nog nergens getekend. Ik wil liefst naar het buitenland." 

  Monaco zou een oogje op Verbauwhede hebben. "Ik ben er al geweest, een grote club en een prachtige locatie. Dat spreekt me wel aan. Half maart wil ik alles op een rijtje kunnen zetten."