• home
 • video
 • pas verschenen

  Sergeant: "Afscheid in schoonheid nemen"

  Sergeant (archieffoto) wil zijn opleiding als kinesist in de praktijk omzetten.

  Voor Tony Sergeant is het einde van z'n carrière in zicht. De Cercle-speler wordt er 35 en heeft de laatste jaren heel wat blessureleed gekend. Hij heeft geen zin om op lager niveau voort te doen. "Het is mooi geweest."

  Tony Sergeant voelt zijn afscheid naderen. "Na twee operaties aan mijn enkel kan ik nu wel opnieuw trainen. Maar het is moeilijk om op dit niveau te presteren", zegt Sergeant in Het Nieuwsblad.

  "Het is mooi geweest en ik wil in schoonheid afscheid nemen. Ik heb geen zin in voetbal op een lager niveau." Sergeant, die met Zulte Waregem de beker van België won, heeft een kinesistendiploma. Hij wil graag ergens aan de slag gaan als revalidatietrainer.