• home
 • video
 • pas verschenen

  Molins: "Klaar om voor Anderlecht te spelen"

  Bij Anderlecht loopt de ziekenboeg stilaan leeg. De Zweedse flankspeler Guillermo Molins speelde na een revalidatie van acht maanden vrijdag een helft in de beloftematch tegen Gent. Hij popelt om "echt" te debuteren.

  Anderlecht trok Guillermo Molins vorige zomer aan, maar beleegfde nog niet veel plezier aan hem. Hij liep een zware blessure op in zijn eerste (oefen)match van RSCA (kleine foto). Nu is het leed achter de rug.

  "Die acht maanden waren mentaal behoorlijk zwaar", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "De pijn viel nog mee, maar het is hard om elke dag je ploegmaats te zien vertrekken naar het trainingsveld, terwijl je zelf revalidatieoefeningen moeten doen."

  "Het doet deugd dat ik nu een helft kon meespelen tegen de Gentse beloften", was hij tevreden over zijn prestatie van vrijdag.

  "Als het van mij afhangt, kan ik over een week met het eerste elftal spelen, maar dat is de keuze van de trainer. Ik mis natuurlijk wel nog matchritme, maar je mag mij dit seizoen zeker nog op het veld verwachten."