• home
 • video
 • pas verschenen

  "De titel? Daar spreken we bij Club niet over"

  Club-coach Christoph Daum blijft bescheiden.

  Club Brugge kan zich na de Europese uitschakeling volledig op de competitie richten. Trainer Daum wil echter niet te hoog van de toren blazen. "Derde worden zou oké zijn, tweede al uitzonderlijk", luidt het.

  Club trekt zondagavond naar Genk voor de interessantste affiche van de 27e speeldag. Het kan in de Cristal Arena zijn zesde opeenvolgende overwinning boeken.

  "De beste reactie op een Europese uitschakeling is door de volgende match te winnen", blikt Club-trainer Christoph Daum vooruit. "We moeten de match tegen Hannover niet vergeten. Integendeel, we moeten uit deze nederlaag leren en er sterker uitkomen."

  "Nu komen Genk en Standard, twee zware matchen. Als je als club wil groeien, moet je daar aan wennen. We spreken ook niet over de titel. De derde plaats zou oké zijn, de tweede plaats uitzonderlijk."

  Hoefkens: "Stadion in brand zetten"

  Aanvoerder Carl Hoefkens put moed uit de match tegen Hannover. "Als we met dezelfde inzet spelen, dan moeten we van weinig ploegen schrik hebben."

  "We zullen er zeker opnieuw staan tegen Genk. We hebben een ploeg met veel kwaliteiten en je merkt dat dit meer en meer tot uiting komt op het veld. Tijdens de play-offs zullen we samen met de fans het stadion in brand zetten. Niemand komt graag naar Jan Breydel."

  Toch is Hoefkens op zijn hoede voor Genk. "Dat is altijd een lastige verplaatsing. Met een zware Europese match in de benen wordt het nog moeilijker."