• home
 • video
 • pas verschenen

  Mario Notaro is nieuwe T1 van Charleroi

  Mario Notaro is de nieuwe hoofdtrainer van Charleroi. Notaro volgt Tibor Balog op, die woensdag de bons had gekregen van de flamboyante voorzitter Abbas Bayat.

  In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de Oekraïner Aleksandr Sjtelin dus geen hoofdtrainer. Sjtelin wordt wel één van de drie assistenten van Notaro, samen met Michel Iannacone en Claudy Degrève.

  Notaro trainde jarenlang de beloften van Charleroi. Hij deed ook al ervaring op als T1 van de nummer 2 in tweede klasse, toen hij in april 2010 met Tibor Balog het roer overnam van de Schot Thomas Craig.

  Ook in 2009 (foto) nam hij met Michel De Wolf en Raymond Mommens al de honneurs waar bij de club van Abbas Bayat. Notaro weet wat hem te doen staat: Charleroi is in een intense titelstrijd verwikkeld met Eupen, de andere club die naar tweede degradeerde. Vier punten is het verschil tussen de twee.