• home
 • video
 • pas verschenen

  Sergeant: "Zullen Roelandts missen in Omloop"

  Marc Sergeant: "We willen in de kijker rijden in de Omloop."

  Lotto-Belisol heeft woensdag het parcours van de Omloop verkend. Zonder de geblesseerde Jürgen Roelandts wordt het zaterdag wat zoeken voor het team. Ploegleider Marc Sergeant blikt bij Sporza vooruit op het Belgische openingsweekend.

  "We hebben een ploeg met goeie renners, maar we hebben niemand die de rol van Jürgen Roelandts kan overnemen. We missen typische winnaars. Maar renners als Bak en Willems zullen hun kans wel willen gaan", denkt Sergeant.

  "We willen wel in de kijker rijden en kunnen misschien wel een resultaat neerzetten. Al wordt dat niet voor de hand liggend. Zondag in Kuurne-Brussel-Kuurne, met Greipel erbij, wordt dat een andere zaak."