• home
 • video
 • pas verschenen

  Daum: "Steun van de fans wordt belangrijk"

  Club-Brugge coach Christoph Daum suggereerde zondag om de Europa League op te geven, maar in de aanloop naar de match tegen Hannover hervond hij zijn strijdlust. "We hebben ons zo goed mogelijk voorbereid", zegt de Duitser.

  "Wie mij kent weet dat mijn team en ik nooit opgeven", verwijst Daum naar zijn uitspraken na Kortrijk. "We zullen er alles aan doen om door stoten, al hebben we wel een tikkeltje geluk nodig."

  "Ik hoop op een grote wedstrijd. De steun van het publiek wordt erg belangrijk voor ons. Met het publiek achter ons is alles mogelijk", zegt Daum. "We hebben ons zo goed mogelijk voorbereid, dus ook op verlengingen en penalty's."

  Christoph Daum moet door de schorsing van Ryan Donk en de blessure van Fredrik Stenman sleutelen aan zijn defensie. De Duitser had duidelijk geen zin in tactische spelletjes en dus gaf hij zonder verpinken mee dat Michael Almebäck centraal uitgespeeld zal worden, terwijl Tom Høgli de linksachter wordt.