• home
 • video
 • pas verschenen

  Tevez biedt zijn verontschuldigingen aan

  Draagt Carlos Tevez binnenkort weer het lichtblauwe shirt van Manchester City?

  Er komt witte rook uit de schouw van Manchester City. Enfant terrible Carlos Tevez heeft zich eindelijk verontschuldigd voor zijn maandenlange wangedrag. De Argentijnse aanvaller wil opnieuw spelen bij de leider in de Engelse competitie. "Dat is mijn wens", zegt hij.

  Carlos Tevez heeft geen match meer gespeeld sinds hij in september weigerde op te warmen tijdens het Champions League-duel met Bayern München. Hij ging een machtsstrijd aan met coach Mancini en werd naast de selectie gezet.

  Tevez vond er niet beter op dan het vliegtuig naar Argentinië te nemen en daar drie maanden te blijven.

  Toestemming van Manchester City had Tevez echter niet, dus kwam het hem op zware boetes te staan (samen goed voor 10 miljoen pond).

  Vorige week dinsdag is Tevez teruggekeerd naar Manchester. Nu heeft hij in een persbericht zijn excuses aangeboden. Hij trekt ook het beroep in dat hij tegen zijn zware boetes had ingediend.

  De Argentijnse aanvaller heeft intussen een aangepast trainingsschema gekregen dat hem zo snel mogelijk in de gewenste vorm moet krijgen.

  De excuses van Carlos Tevez

  "Ik wil me oprecht verontschuldigen bij iedereen die ik in de steek heb gelaten en voor schut heb gezet. Het is mijn uitdrukkelijke wens om me opnieuw op het voetbal te concentreren en matchen te spelen voor Manchester City."