• home
 • video
 • pas verschenen

  Chinees avontuur wenkt voor Mark De Man

  Mark De Man (o.a. ex-Anderlecht) heeft een aanbieding van de Chinese tweedeklasser Chongquing op zak. "Vrijdag beslis ik over het voorstel."

  Mark De Man, ooit nog Belgisch international, wil zijn carrière nieuw leven inblazen in China. De 28-jarige verdediger is op een vliegtuig gestapt naar Chongquing, waar hij de komende dagen gaat testen.

  "Ik train een week mee om te zien hoe het eraan toe gaat", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Er is een financieel akkoord, maar we moeten de details nog invullen. Vrijdag beslis ik. Het is een stap in het onbekende, maar ik laat het op me afkomen."

  Tot voor kort speelde De Man bij Hasselt. "Het niveau in derde klasse viel me tegen. Via China kan ik misschien weer bij een goeie club in België, Engeland, Duitsland of Nederland aan de slag."