• home
 • video
 • pas verschenen

  Tözser: "Zal snel mijn nieuwe club bekendmaken"

  Daniel Tözser bereikte geen akkoord met Anderlecht.

  Daniel Tözser heeft RC Genk zijn laatste sprankeltje hoop ontnomen. Tözser zal Genk verlaten na dit seizoen. "We gaan elkaar een hand geven en veel geluk wensen", zegt hij. Wellicht trekt de middenvelder naar Genoa.

  Tözser zijn contract loopt af bij Genk. In de winterstop praatte hij al met enkele clubs, maar hij bleef. Op het einde van het seizoen kiest Tözser wel voor een nieuwe uitdaging.

  "Ik zal nu snel de naam van mijn nieuwe club bekendmaken. Dat is de beste oplossing. Ik ben een professional, maar onbewust speelden die transferzaken wel
  in mijn hoofd", zegt Tözser in Het Belang van Limburg.

  "Of het Genoa wordt? Ik kan dat niet bevestigen. Maar mijn manager heeft veel met hen gepraat."

  "Met Genk wil ik nog Europees voetbal afdwingen. Ik heb fantastische dingen beleefd bij deze club: de beker, de titel en Champions League gespeeld."

  "We kunnen het Anderlecht moeilijk maken"

  Zondag spelen Daniel Tözser en RC Genk bij Anderlecht. Die club leek even de nieuwe bestemming van de Hongaar te worden.

  "Ze hadden concrete interesse", vertelt Tözser. "Ik heb met Anderlecht gepraat. Dat waren serieuze gesprekken. Ook Roland Juhasz wou dat ik naar Brussel zou trekken. Uiteindelijk hebben we geen akkoord bereikt. Anderlecht wordt dus niet mijn nieuwe club."

  "Ik heb wel respect voor hun team. Ze verdienen de eerste plaats en ze spelen indrukwekkend voetbal in Europa. Maar wij kunnen het hen moeilijk maken, als we spelen zoals tegen OH Leuven."

  "Soms zijn we nog wat te wisselvallig in onze prestaties. We moesten ons aanpassen aan een nieuwe stijl, maar door het drukke programma kregen we weinig tijd. Nu kunnen we wel beter werken en dat zie je aan de prestaties."