• home
 • video
 • pas verschenen

  Messoudi: "Ik ergerde me aan alles"

  Messoudi maakte woensdag in de toegevoegde tijd de 1-2.

  Met een assist en een doelpunt kroonde Mohamed Messoudi zich woensdag tot matchwinnaar in de bekerwedstrijd van Kortrijk bij Bergen. Hij kon niet beter tonen dat hij er weer staat.

  "Ik vond dit seizoen moeilijk mijn draai", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "In de voorbereiding was ik geblesseerd en daarna raakte ik niet in de ploeg."

  "Ik heb vertrouwen nodig, maar kreeg weinig speelkansen. Ik vroeg me af of ik wel bij Kortrijk wou blijven. Ik had veel discussies met de trainer (Hein Vanhaezebrouck, red) en ergerde me aan alles."

  "In december hadden we een heel goed gesprek. De coach en ik zijn er als volwassen mensen uit geraakt. Daarna heb ik mijn hoofd kunnen vrijmaken. Ik besefte dat ik geen energie meer moest verspillen."

  "Mijn focus lag daarna weer op het veld. Kort daarna viel ik twee keer goed in. Nu speel ik weer bevrijd. Zo zie je dat het mentale toch ook heel belangrijk is. Ik voel dat ik stilaan mijn beste niveau haal."