• home
 • video
 • pas verschenen

  Gillet mocht niet naar Galatasaray

  Guillaume Gillet is met elf doelpunten topschutter van Anderlecht en een van de dagen krijgt de middenvelder een verbeterd contract. Hij zat wel bijna in Turkije.

  "Galatasaray deed me een heel mooi voorstel", zegt Gillet in de kranten. "Maar Anderlecht liet me niet gaan. Dat is ook een teken van respect. En er spelen nog andere zaken mee, zoals de geboorte van ons eerste kindje."

  Gillet wil Genk zondag een "mentale dreun" verkopen: "Als we winnen, zetten we hen al op 16 punten. Ik verwacht opnieuw een galawedstrijd, net zoals de vorige toppers in ons stadion."

  Genk is voor Gillet wel nog een kandidaat-kampioen. "Ze staan dan wel 13 punten achter, maar vorig seizoen was een kloof van 16 punten in de reguliere competitie niet eens genoeg. En als zijn winnen, wordt dat zelfs 10 punten."