• home
 • video
 • pas verschenen

  Sidibe: "Ik had genoeg van achterbaks gedoe"

  Ibrahima Sidibe vertrekt na het seizoen wellicht naar Hongarije.

  Ibrahima Sidibe is blij dat hij met Westerlo de uitgang van het Kiel vond. De spits legt uit waarom hij absoluut weg wou bij Beerschot: "Leugens en achterbaks gedoe."

  Sidibe kwam na de winterstop niet meer opdagen bij Beerschot. "Er waren al sinds augustus problemen", zegt hij in het Laatste Nieuws en Gazet van Antwerpen.

  "De club beloofde me dat ik in december weer in Hongarije mocht gaan spelen. Maar Beerschot heeft die afspraak niet gerespecteerd. Mijn vrouw zit ondertussen alleen in Hongarije. Ik moest een oplossing zoeken."

  "Leugens en achterbaks gedoe maken mij boos. Ach, ik wil er liever niet meer te veel over praten. Ik wil gewoon niks meer met Beerschot en die man (Patrick Vanoppen, red.) te maken hebben.

  "Eerst het behoud, daarna wellicht Hongarije"

  Sidibe ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij Westerlo. "Ik zal de ploeg snel kunnen helpen", zegt de aanvaller.

  "Ik zit al sinds eind december op mijn appartement in Antwerpen, maar ik heb ook individueel getraind."

  "De match tegen Zulte Waregem zal nog wat te vroeg komen. Geef mij nog enkele dagen.Tegen OH Leuven zal ik klaar zijn."

  "Westerlo is de perfecte oplossing voor mij. Ik krijg de kans om hier enkele maanden te spelen en wil de club heel graag in eerste klasse houden. Daarna vertrek ik wellicht naar Hongarije."