• home
 • video
 • pas verschenen

  Mesut Özil: "Real is de beste en de grootste"

  Mesut Özil heeft een boodschap voor de concurrentie.

  Real Madrid-speler Mesut Özil neemt een voorbeeld aan Louis van Gaal. In een interview met Kicker klopt de Duitser zich op de borst. "Wij zijn de beste." Van Gaal riep dat ook, toen hij trainer was van Ajax, AZ en Bayern München.

  Özil heeft het naar zijn zin in Madrid. Als het van de Duitser afhangt, sluit hij zijn carrière af bij Real. "Er is geen grotere club dan Real Madrid, waarom zou ik dan weggaan?"

  Özil (23) maakte in 2010 de overstap van Werder Bremen. Hij heeft ook een boodschap voor de concurrentie, met name Barcelona. "Als je de voorbije eeuw bekijkt, is Real de beste van de wereld en de grootste."

  "De titel en de Champions League zijn prijzen die we willen winnen. In de competitie hebben we 7 punten bonus op Barcelona. Daarom zijn we opnieuw de beste ploeg van Spanje." In de Beker van Spanje werd Real onlangs nog uitgeschakeld door Barcelona.