• home
 • video
 • pas verschenen

  Mannaert: "Jammer dat er geen middenvelder kwam"

  Club-manager Vincent Mannaert maakte woensdag met de pers de balans op van de transferperiode bij Club. "De top drie blijft onze ambitie", zegt hij.

  Club haalde in de winter Carlos Bacca, Jordi Figueras en Mushaga Bakenga (foto) naar Brugge. Nabil Dirar verliet Club. "Het was een hectische periode. Vooral met het vertrek van Dirar naar Monaco", zegt Mannaert.

  "We wilden Nabil houden, maar het ging om heel veel geld. Je moet ook aan de belangen van de speler denken. Ik snap wel dat onze trainer ontgoocheld is. Hij verliest een basisspeler die goed op dreef was."

  "Over de nieuwe spelers ben ik tevreden. Zij stonden bovenaan onze lijst."

  "Het is wel jammer dat we geen middenvelder vonden. Met Markus Henriksen en Ariel Borysiuk hadden we bijna een akkoord. Maar Henriksen was mentaal nog niet klaar voor de stap en de Pool koos uiteindelijk voor Kaiserslautern. Hij zei dat hij onze infrastructuur niet goed genoeg vond. Een vreemd verhaal."

  "Maar we kunnen dat opvangen: Thibaut Van Acker krijgt zijn kans, Jonathan Blondel komt terug uit blessure en Odjidja zal klaar zijn voor de play-offs. We kunnen de top 3 halen."