• home
 • video
 • pas verschenen

  Wozniacki ontslaat coach na ruzie met pa

  Caroline Wozniacki heeft na 2 maanden afscheid genomen van tenniscoach Ricardo Sanchez. "Haar pa en ik waren als Mourinho en Guardiola", reageert Sanchez.

  Twee maanden heeft Ricardo Sanchez het uitgezongen als coach van Caroline Wozniacki. In die periode  verspeelde de Deense de eerste plaats op de wereldranglijst, maar vooral ruzie zorgde voor de breuk.

  Pa Piotr Wozniacki geeft uitleg in de Deense pers: "Caroline vond dat Ricardo haar te weinig kon leren. Bovendien had hij het moeilijk om zijn plaats in het team te vinden."

  Het botste tussen Sanchez en papa Wozniacki, die zijn dochter steeds bijstaat. "Ik heb respect voor Piotr, maar hij heeft zijn stijl en ik heb de mijne. Vergelijk ons met Mourinho bij Real en Guardiola bij Barcelona", zegt Sanchez.