• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanhaezebrouck: "Proberen te scoren in Bergen"

  Vanhaezebrouck: "Het is geen thema dat we moeilijk scoren."

  Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck weet dat zijn ploeg voor een uitgelezen kans staat in de beker. "In deze beker van de zogenaamde kleintjes denk ik dat elke ploeg evenveel kans heeft", zegt hij op de clubsite.

  Kortrijk speelt in zijn halve finale eerst uit bij Bergen. Voor Hein Vanhaezebrouck speelt dat geen belangrijke rol. 

  "Waar je start, maakt niet zo veel uit. Kijk maar naar de kwartfinales, toen ging elke keer de club die de heenmatch thuis speelde, door."

  Wel aast Vanhaezebrouck op een ander beproefd bekerrecept, een uitgoal maken. "We moeten zeker proberen om een goaltje mee te pikken bij Bergen. We weten dat ze (in de competitie) de nul nog niet konden houden."

  Maar scoren zelf, dat lukt Kortrijk dan weer minder goed. "Maar het is bij ons zeker geen item dat we maar moeilijk scoren. We hebben sinds Nieuwjaar een beetje tegenslag en ik maak er geen drama van."

  "Ondanks het resultaat in deze wedstrijd, denk ik dat de terugmatch volgende week de doorslag zal geven", zegt Vanhaezebrouck.