• home
 • video
 • pas verschenen

  McLaren stelt de "bloedmooie" MP4-27 voor

  Hamilton: "De achteruitkijkspiegels zijn beter. Dat zal Massa fijn vinden."

  F1-renstal McLaren heeft zijn auto voor het nieuwe seizoen voorgesteld, de MP4-27. Met deze bolide wil het team de kloof met Red Bull, dat de voorbije jaren oppermachtig was in het WK, proberen te verkleinen of zelfs te dichten.

  Jenson Button en Lewis Hamilton zijn in de wolken met hun nieuwe auto, vooral dan over het uiterlijk ervan. "Het is een bloedmooie auto, terwijl veel andere auto's dat niet zijn", zegt Button.

  "Ik denk dat dit de meest verfijnde bolide is in jaren", valt zijn ploegmaat Lewis Hamilton hem bij. "Bovendien hebben we nu betere achteruitkijkspiegels, waardoor we beter kunnen zien wat achter ons gebeurt. Dat zal Felipe (Massa) fijn vinden", verwijst de Brit naar zijn talrijke incidenten met de Braziliaan in het afgelopen seizoen.

  "Op dit moment ziet hij er inderdaad mooi uit, maar auto's worden pas écht mooi als ze wedstrijden winnen", beseft teambaas Martin Whitmarsh. "Vorig jaar hadden we vreselijke wintertesten. Nu staan we er een stuk beter voor."