• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sutter: "Geen behoefte om met coach te praten"

  Tom De Sutter: "Ik heb niks gehoord van Al Shabab".

  Tom De Sutter beleeft zware maanden bij Anderlecht. De aanvaller geraakt niet meer van de bank. "Ik heb maar één groot probleem: ik speel niet", zegt hij.

  De Sutter mocht tegen Club Brugge enkele seconden invallen. Dat waren zijn enige speelminuten in 2012. "Ach, ik heb al zoveel ontgoochelingen moeten slikken. Het was niet moeilijk om dat moment te vergeten", zegt De Sutter in La Dernière Heure.

  "Ik hou van iedereen op Anderlecht. Van de fans, het bestuur en de spelers. Het deed deugd dat de supporters op Beerschot mijn naam scandeerden."

  "Ik weet dat ik zelf iets aan de situatie moet veranderen, maar dat is moeilijk. Ik heb geen behoefte om met de coach te praten. Ik zit op de bank. Dat is duidelijk."

  "Op training heb ik het soms zwaar. Ik praat veel met Besnik Hasi. Gelukkig is die er voor mij."

  De Sutter werd in verband gebracht met het Al Shabab van Michel Preud'homme. "Ik heb niks gehoord", zegt hij. "Ik heb aan mijn manager gezegd dat hij alleen een seintje moest geven, als er iets concreet is. Hij weet wat ik wil. Als er nog een bod komt, zal ik de voor- en nadelen bekijken."

  "Het doet mij wel plezier dat het bestuur mij niet wil laten gaan. Dat wil volgens mij zeggen dat zij toch in mij geloven. Als ik bij Anderlecht blijf, zal ik mij voor 100 procent blijven inzetten. Maar ik wil graag weer plezier beleven op het veld."