• home
 • video
 • pas verschenen

  Vossen: "Soms andere visie dan de coach"

  Jelle Vossen heeft van Genk-coach Mario Been nog eens een volledige wedstrijd mogen spelen en bedankte met een doelpunt. Zijn ploegmaat Elyaniv Barda verliet het stadion tien minuten voor het einde van de wedstrijd voor de geboorte van zijn zoontje.

  Vossen speelde de laatste weken niet altijd bij Racing Genk en als hij speelde, werd hij regelmatig vervangen. Maar tegen OH Leuven stond de aanvaller 90 minuten op het veld en scoorde hij.

  Maar misschien nog belangrijker: Vossen werd door Been niet gewisseld. "Ik heb de negentig minuten volgemaakt", lacht Vossen in Het Belang van Limburg.

  En dan ernstig: "Ik wil daar allemaal niet veel meer over kwijt. Net als over het feit dat ik in Mechelen op de bank zat."

  "Ik heb daar met de trainer over gepraat. Hij heeft zijn visie, maar het kan toch zijn dat speler en coach er soms een andere visie op na houden?"

  "Ik heb uiteraard over mijn situatie nagedacht. Ik maak geen fijne periode door, maar dat zal mijn instelling niet veranderen. Ik zal er altijd keihard voor blijven werken."

  Barda 10 minuten vroeger weg voor geboorte

  Elyaniv Barda heeft een leuk weekend beleefd: 5-0 gewonnen van OH Leuven én een derde kindje gekregen. Tien minuten voor het einde van de match fluisterde de al vervangen Barda coach Been iets in het oor. Even later spurtte hij naar de kleedkamer. Zijn vrouw moest bevallen en de Israëliër van Genk wou de geboorte voor geen geld missen. Barda was op tijd en kon zijn zoontje zondagochtend rond 4.30u in de armen nemen.