• home
 • video
 • pas verschenen

  Crespo is de duurste op de Indiase beurs

  De Indiase competitie is begonnen met een "spelersbeurs". Ploegen konden bieden op sterspelers op hun retour om als boegbeeld te dienen. Hernan Crespo stal de show en ging met het duurste prijskaartje rond zijn teen naar Barasat.

  In India willen ze ook voetballen op topniveau en supporters lokken naar de stadions. En met een creatieve ingeving werd de nieuwe competitie gelanceerd.

  De Indiase bond kreeg ex-glorieën gemotiveerd om naar India af te zakken door de diensten van namen zoals Crespo, Cannavaro, Pires of Okocha per opbod te verkopen.

  Crespo en de anderen zullen zeven weken voetballen in de Indiase PLS, de Premier League Soccer. Er zijn 5 ploegen en elke ploeg heeft recht op één ster. Barasat deed het hoogste bod, 840.000 dollar voor Crespo.

  Pires en Cannavaro waren 10.000 dollar minder waard. Pires gaat bij Siliguri aan de slag, Cannavaro bij Howrah. Ook Robbie Fowler (36) en Jay Jay Okocha gaan in India voetballen. Fernando Couto (Por) gaat er coachen.