• home
 • video
 • pas verschenen

  Coach Allegri verlengt contract bij Milan

  Milan en Massimiliano Allegri gaan samen door tot de zomer van 2014. De coach die Milan vorig seizoen in zijn debuutjaar naar de titel loodste, heeft zijn contract verlengd.

  Massimilliano Allegri zal naar verluidt zo'n 2,5 miljoen euro per jaar opstrijken bij de Italiaanse kampioen. De twee partijen waren het al langer eens om hun overeenkomst te verlengen, alleen het salaris vormde tot nog toe een obstakel.

  Op de dag van zijn contractverlenging kreeg Allegri ook slecht nieuws, want Gennaro Gattuso (foto) is opnieuw op de sukkel met zijn oog. Op stage in Dubai kreeg de stofzuiger op het middenveld griep en die zette zich op zijn oog. Gattuso's terugkeer is dus niet voor meteen.

  Voorts is ook Alberto Aquilani een maand out. De middenvelder heeft een blessure aan zijn linkerenkel opgelopen, maar hij zou niet onder het mes moeten.