• home
 • video
 • pas verschenen

  Roeselare haalt met Est Jago weer nieuwe speler

  Roeselare is vastberaden om voor een kentering te zorgen en daarom roert het zich duchtig op de transfermarkt. Eerik Jago heet de jongste aanwinst. Het is een ervaren receptie-hoekspeler uit Estland.

  Gisteren kondigde Roeselare met Ryan Ammerman al de komst aan van een nieuwe spelverdeler en vandaag voegt de West-Vlaamse club daar nog een receptie-hoekspeler aan toe.

  Eerik Jago moet de opvolger worden van kapitein Marcus Eloe, die vorige maand had verkondigd dat hij graag naar zijn thuisland Brazilië zou terugkeren. De 31-jarige Jago heeft tot het einde van het seizoen getekend.

  In het seizoen 2004-2005 speelde Jago al eens in België, bij Torhout. Daarna volgden onder andere Apeldoorn, Padua, Innsbruck en, tot voor kort, Milaan.