• home
 • video
 • pas verschenen

  Keane speelt enkele weken bij Aston Villa

  LA Galaxy verhuurt Robbie Keane tot 25 februari aan Aston Villa

  De Ierse aanvaller Robbie Keane zal de komende weken de kleuren van Aston Villa verdedigen. Zijn Amerikaanse ploeg LA Galaxy verhuurt hem tot 25 februari aan Villa. Zo'n korte huurperiode lijkt wel een trend te worden.

  In Amerika is de competitie afgelopen en enkele topspelers maken van het tussenseizoen gebruik om weer even in Engeland te gaan voetballen. Zo komt bijvoorbeeld de Fransman Thierry Henry enkele weken zijn geliefde club Arsenal uit de nood helpen.

  En Robbie Keane volgt zijn voorbeeld, de 31-jarige komt enkel weken voor Aston Villa uit. "Ik ben blij dat ik opnieuw in de Premier League mag spelen, ook al is het maar voor een korte periode. Ik ga hier echt van genieten", zegt Keane.

  Keane is met 53 interlanddoelpunten topschutter van zijn land en hij hielp de Ieren ook naar het komende EK in Polen en Oekraïne.