• home
 • video
 • pas verschenen

  Gerrard tekent bij bij de club van zijn hart

  Steven Gerrard speelt al sinds zijn achtste voor Liverpool en het ziet er niet naar uit dat daar de komende jaren verandering in zal komen. "Ik heb er nog geen dag spijt van gehad", zegt de 31-jarige middenvelder.

  Steven Gerrard heeft een nieuw langdurig contract getekend bij Liverpool. Het ziet er naar uit dat het boegbeeld zijn hele actieve leven voor de club zal spelen. "Ik ben blij dat Liverpool me de kans biedt mijn loopbaan hier af te sluiten", zegt de aanvoerder.

  "Maar zover is het nog lang niet. Ik wil zo lang mogelijk spelen. Het zou ook fijn zijn als ik ook na mijn carrière nog iets kan betekenen voor de club van mijn hart."

  "Ik tekende mijn eerste contract bij Liverpool toen ik acht was en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Altijd kom ik met plezier naar de club." Gerrard debuteerde in 1997 voor Liverpool, op 17-jarige leeftijd.