• home
 • video
 • pas verschenen

  Wellens mag normaal dit weekend naar huis

  Het herstel van Bart Wellens blijft voorspoedig verlopen. Gisteren verhuisde hij vanuit de intensive care naar een privékamer en nu kan hij al uitkijken naar een terugkeer naar huis, wat mogelijk dit weekend al kan gebeuren.

  Bart Wellens mag komend weekend wellicht naar huis, zo laat Telenet-Fidea weten. "Al is het onder voorbehoud", zegt Wellens' persoonlijke dokter.

  "Bart heeft nog veel hoofdpijn en dat moet nog beter worden. Hij is ook nog vlug moe, maar dat is logisch na alles wat hij meemaakte", zegt Peter T'Seyen. "De dokters vertelden Bart dat hij door het oog van de naald kroop. Dat was toch wel confronterend voor hem."

  Lentel Wellens is in de wolken. "Zaterdag viert ons dochtertje haar verjaardag. Het zou mooi zijn als Bart dat thuis kan meemaken, maar in geen geval mag dat ten koste van zijn gezondheid gaan."