• home
 • video
 • pas verschenen

  "Asse-Lennik maakt feest van Champions League"

  Gert Vande Broek: "Met Robin Overbeeke had Asse-Lennik misschien gewonnen."

  Asse-Lennik heeft een geslaagde Champions League-campagne achter de rug. Dat is de conclusie van onze cocommentator Gert Vande Broek. "Enkel de laatste thuismatch tegen Friedrichshafen was iets minder."

  Asse-Lennik heeft zijn drie thuiswedstrijden afgewerkt in de Champions League. Gisteren leed de Belgische vicekampioen een jammerlijke nederlaag tegen Friedrichshafen (1-3).

  "Het verschil tussen moeten winnen en niets te verliezen hebben, is immens groot", merkt onze cocommentator Gert Vande Broek op.

  "Mentaal was Asse-Lennik afwezig: iedereen stond gespannen op het terrein. In de vierde set had Overbeeke moeten spelen. Met zijn enthousiasme was hij een meerwaarde. Hij speelt voor de ploeg. Zo had Asse-Lennik de match misschien kunnen winnen."

  In eigen huis heeft Asse-Lennik gewonnen van Zalau. En het Europese topteam Kazan had alle moeite van de wereld om het Belgische team te kloppen.

  "Het was een zeer positieve campagne van Asse-Lennik. Volleybal was een feest. Enkel de laatste thuismatch tegen Friedrichshafen was iets minder. Nu kan Asse-Lennik zich weer concentreren op de top 2 in de competitie."