• home
 • video
 • pas verschenen

  Antwerp haalt Wamfor terug naar België

  Justice Wamfor heeft een contract voor 3,5 jaar getekend bij tweedeklasser Antwerp. De middenvelder uit Kameroen speelde eerder al voor Genk en (Germinal) Beerschot.

  Gisteren was de Bosuil nog het toneel voor een paleisrevolutie en werd Eddy Wauters na 42 jaar afgezet als Antwerp-voorzitter, maar vandaag viel er sportief nieuws te rapen met de komst van Justice Wamfor.

  Wamfor speelde het voorbije half jaar in Israël, voor Maccabi Petah Tikva. Maar het aanbod van Antwerp was voor de ex-speler van Genk en Germinal Beerschot te goed om te laten liggen. Door zijn verleden op het Kiel kent hij natuurlijk al verschillende bestuurders die nu bij Antwerp aan de slag zijn

  "Antwerp hoopt dat hij met zijn ervaring een grote bijdrage kan leveren op het middenveld. De 15-voudige Kameroense international zal spoedig aanpikken bij de trainingen", luidt het.