• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mannaert: "We wachten nog even af"

  Heeft Club Brugge grote plannen tijdens de transferperiode? Sporza belde manager Vincent Mannaert en vroeg het hem. "We wachten nog even af", klonk het. Intussen heeft Club in een oefenwedstrijd met 2-1 verloren van Hamburg.

  Club Brugge hield in de vorige transferperiode grote schoonmaak in zijn ploeg, maar tijdens de winter roert Club zich voorlopig niet op de transfermarkt.

  "De transferperiode is nog maar een week aan de gang en duurt tot 31 januari. Voorlopig wachten we dus nog even af", zegt Vincent Mannaert. "Coach Daum heeft geen specifieke wensen, maar we hebben samengezeten voor een evaluatie van de kern en weten waar verbetering kan."

  En komt er iets? "Er zijn contacten, maar het moet een sportieve meerwaarde zijn én haalbaar zijn. Een verdedigende middenvelder? Als er een middenvelder komt, is het een defensieve", aldus Mannaert.

  Club Brugge - Hamburg (Dui) 1-2

  Doelpunten: 25' Vleminckx 1-0, 48' Petric 1-1, 84' Sala 1-2

  Club Brugge: Jorgacevic, Hoefkens, Donk, Almebäck, Stenman (62' Van Acker), Odjidja, Zimling, Vazquez (40' Meunier), Dirar, Vleminckx (70' Akpala), Lestienne (46' De Jonghe)