• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Köteles: "Logan is een toffe gast"

  Logan Bailly (l) en Laszlo Köteles op winterstage in Turkije.

  Laszlo Köteles zit niet in met een eventuele komst van Logan Bailly. RC Genk weet intussen hoeveel die moet kosten voor zes maanden. "Wij moeten nu overwegen of Bailly in ons keepersbestand past", luidt het.

  Laszlo Köteles, de eerste doelman van RC Genk, laat zich niet uit zijn lood slaan. "Ik zal blijven tonen dat ik de beste ben. Met of zonder Logan Bailly", zegt de Hongaarse doelman in Het Laatste Nieuws.

  "Of hij komt of niet, maakt me weinig uit. Logan is een toffe gast, een kerel die positief is ingesteld. Op training lachen we met elkaar. We halen grapjes uit", verrast Köteles.

  "Wij keepers zijn een kleine familie en stiekem kijk ik een beetje naar hem op. Ik probeer met mijn ogen te stelen en te leren. Hij heeft een minder jaar achter de rug, maar is nog top."

  Genk weet intussen hoeveel Bailly, eigendom van Mönchengladbach, moet kosten voor zes maanden. Gunter Jacob (foto), die mee het beleid bepaalt, had een goed gesprek met hem, zo zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  "Logan maakt een fitte indruk en is erg gemotiveerd. Hij beseft dat het tijd is om een goeie club te vinden. Hij heeft in elk geval de rust gevonden om weer een topkeeper te worden. Wij moeten nu overwegen of hij in ons keepersbestand past."