• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bekele: "Weet nog niet wat ik doe met Londen"

  Kenenisa Bekele heeft nog niet beslist of hij zijn olympische titels op de 5 en de 10 kilometer zal verdedigen op de Olympische Spelen in Londen. "Ik ben nu hard aan het trainen, ik heb tijd genoeg", zegt hij.

  "Op dit moment weet ik nog niet wat ik zal doen", zegt de Ethiopische atleet. "Natuurlijk zou ik graag mijn olympische titels verlengen. Ik ben nu hard aan het trainen en ik heb nog tijd genoeg om de juiste beslissing te nemen."

  Bekele maakte vorig jaar zijn comeback na jarenlang blessureleed. Op het WK in Daegu moest hij opgeven, maar op de Memorial liep hij de beste 10 kilometer van het jaar.

  "Die wedstrijd heeft me weer vertrouwen gegeven na mijn lange afwezigheid."