• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Kujovic en ik hadden ons perfect kunnen redden"

  Colin Coosemans heeft in zijn prille carrière al wat beleefd. Coosemans werd titularis in het Club-doel, maar na de komst van Christoph Daum en Bojan Jorgacevic verzeilde hij op de tribune.

  Coosemans is met Club op stage in Marbella. De 18-jarige doelman werkt hard, maar heeft het moeilijk met zijn situatie.

  "Toen de verhalen over Jorgacevic in de pers verschenen heeft manager Vincent Mannaert me gebeld. Hij zei me dat ik nog een eerlijke kans zou krijgen, maar ik weet ook hoe het werkt", zegt Coosemans in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

  "Jorgacevic heeft geld gekost en hij doet het goed. Ik snap dat Bojan in doel staat, maar ik ben wel verrast dat ik plots derde keeper ben. Ik ben alles kwijt. Eigenlijk hadden Kujovic en ik het seizoen samen kunnen afwerken."

  Coosemans verloor zijn stek na de 4-5-nederlaag tegen RC Genk en het ontslag van Adrie Koster. "Het was een zware klap, maar ik sta nog recht", zegt hij.

  "Het klopt dat ik wat wisselvallig presteerde. Ik heb kleine foutjes gemaakt en ik had geen geluk. We zaten met heel veel geblesseerde verdedigers. Men rekende toen wat te veel op de jongeren. Of ik steun heb gekregen?
  Adrie Koster, die gaf mij veel steun."

  "Ik heb samen met mijn vader aan een uitleenbeurt gedacht, maar het is een moeilijke keuze. Ik loop niet graag weg. Ik zal hard werken en dan evalueren. Als dit tijdelijk is en ik daarna alle matchen tot mijn 40e speel, is deze situatie niet erg."