• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  STVV zonder nieuwkomers naar Blankenberge

  STVV trekt tot zondag op stage naar Blankenberge. Trainer Francky Van der Elst wacht wel nog op nieuwe spelers. "Dat is jammer", zegt Van der Elst.

  "Het is goed eens weg te zijn uit Sint-Truiden. We zijn de hele dag samen aan zee. Op die manier kunnen we fysiek weer opbouwen na de rust", zegt Van der Elst in Het Belang van Limburg.

  "Ik wil op training ook graag aan de automatismen werken. Deze stage moet tot een sterk competitieslot leiden."

  STVV haalde nog geen nieuwkomers binnen. "Dat is jammer, want een stage is ideaal voor de integratie van nieuwe jongens. Ik hoop dat er snel nog wat nieuwe gezichten komen."

  Voor de versterkingen rekent trainer Van der Elst op preses Benoît Morrenne. "We zitten niet stil", zegt Morrenne. "We zoeken naar kwaliteit, maar zitten met 2 problemen. De spelers komen niet graag naar de laatste in de stand. Dat hebben we nu al met 3 spelers gemerkt. Bovendien wachten veel spelers af. Ze hopen op een betere aanbieding."

  De STVV-preses gaat in op enkele namen. "Berrier en Jakovenko willen naar het buitenland. Sarr? Die is te duur en we zoeken niemand op die positie. Marcos willen we wel. Het is nu aan hem."