• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jacobs geeft getrouwde Suarez enkele dagen vrij

  Anderlecht vertrekt woensdag op stage naar Turkije, maar sterspeler Matias Suarez komt pas vrijdag aan in Belek. De Argentijn is namelijk nog maar net getrouwd en kreeg enkele dagen vrij van trainer Ariël Jacobs. "Ik ben hem dankbaar", zegt Suarez.

  De korte Belgische winterstop leek voor Matias Suarez het ideale tijdstip om in het huwelijksbootje te stappen met zijn Magali. Veel tijd om van de wittebroodsweken te genieten krijgt het koppel niet.

  "Ik wou al twee jaar trouwen met mijn vriendin Magali, maar het was erg moeilijk om een datum te vinden", zegt Suarez in de Argentijnse pers. "Een huwelijksreis zit er niet meteen in, maar dat vind ik ook niet zo belangrijk."

  "Ik ben de trainer dankbaar dat ik enkele dagen extra vrij kreeg. Ik kijk er al naar uit om weer te trainen, want ik beleef mijn beste periode in Europa." Anderlecht blijft tot 10 januari in Turkije voor het trainingskamp.