• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dortmund strikt Duitse revelatie Reus

  De Duitse flankaanvaller Marco Reus maakt na het seizoen de overstap van Borussia Mönchengladbach naar Borussia Dortmund. De 22-jarige Reus is de revelatie van het seizoen in de Bundesliga.

  Reus scoorde dit seizoen al tien keer in de competitie en drie keer in de beker voor de ploeg van De Camargo en Daems, die op een knappe vierde plaats in de stand staat.

  Door een clausule in zijn contract kan Reus komende zomer voor 18 miljoen euro weg bij Mönchengladbach. Hij had de clubs voor het uitkiezen, dus Dortmund reageert vereerd: "We zijn blij dat we ondanks de stevige concurrentie Reus toch konden overtuigen."

  Maar voor hij vertrekt, wil Reus zich eerst nog een halfjaar focussen op zijn huidige club. "Ik wil hier gas geven tot de allerlaatste minuut van het seizoen", klinkt hij vastberaden. "Liefst wil ik met een prijs afscheid nemen."