• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Albert: "Ik heb begin van een longonsteking"

  Niels Albert heeft nog altijd last van de zware verkoudheid die hij afgelopen week heeft opgelopen. Met het BK voor de deur start de Belgische kampioen zelfs opnieuw met een antibioticakuur. "Ik ga zeker starten in het BK", zegt de Belgische kampioen.

  Niels Albert won vorige week nog in Loenhout, maar hij is sindsdien op de sukkel met een zware verkoudheid. Die houdt de veldrijder van BKCP ook deze week in de ban van slijmen.

  "Maandag heeft de dokter vastgesteld dat ik nog sukkel met een infectie", zegt Albert in Het Nieuwsblad. "Eigenlijk is het het begin van een longontsteking, want ik heb slijm op mijn longen. En ook mijn sinussen zijn ontstoken."

  "Dit is wellicht het gevolg van te weinig rust tijdens de kerstperiode. Na Loenhout had beter gerust. Die broodnodige rust moet ik deze week inhalen. Hopelijk ben ik hersteld tegen het BK, maar ik zal zeker starten zondag."