• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Volg Kompany en win zijn aanvoerdersband

  Vincent Kompany is sinds kort ook te volgen via Twitter en de kapitein van Manchester City gooit er meteen een mooie en leuke actie tegenaan. Eén van zijn volgers wint zijn shirt én aanvoerdersband van de derby tegen Manchester United.

  "Nu ik op Twitter zit, wil ik jullie de kans geven om mij voor de match tegen Man.Utd te volgen en kans te maken op mijn armband en shirt", schrijft Kompany.

  Met een videoboodschap zet hij zijn tweet kracht bij. Kompany roept zijn volgers op om hem voor de derby tegen United te tweeten met een inspirerende boodschap voor City. De origineelste krijgt zijn shirt én aanvoerdersband.

  Kompany volg je op Twitter via @VincentKompany, om kans te maken op het shirt en de armband gebruik je de hashtag #FollowTheCaptain.

  Bekijk de videoboodschap: