• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Maaroufi ruilt Racing Mechelen voor Iran

  Ibrahim Maaroufi houdt het na enkele maanden al voor bekeken bij derdeklasser Racing Mechelen. De ex-speler van onder meer PSV en Inter verhuist naar Iran en heeft zijn contract bij RCM in onderling overleg verbroken.

  Ibrahim Maaroufi werd opgeleid bij Anderlecht en PSV. Op 17-jarige leeftijd werd hij door Inter weggeplukt in Eindhoven. In Milaan kwam de middenvelder niet verder dan enkele invalbeurten en vanaf 2008 begon zijn zwerftocht.

  Maaroufi speelde voor Twente, Vicenza, Bellinzona en MVV. In 2010 was hij een poosje aan de slag bij Casablanca in Marokko en in 2011 dook hij plots op bij Eupen. Daar werd zijn aflopende contract niet verlengd.

  Sinds september voetbalde de intussen 22-jarige Maaroufi in derde klasse, bij Racing Mechelen. Maar ook daar is het verblijf van de middenvelder dus van korte duur, want Maaroufi heeft gekozen voor een avontuur in Iran.