• home
 • video
 • pas verschenen

  Ferguson: "Dit puntenverlies is een ramp"

  Alex Ferguson heeft zijn 70e verjaardag in mineur gevierd door de nederlaag van Manchester United tegen Blackburn. "We hebben twee goals weggegeven", zei de coach na de 2-3.

  De fans op Old Trafford feliciteerden Ferguson door "Happy Birthday" te zingen, maar het werd al snel een nachtmerrie.

  Bij de 2-3 ging doelman David De Gea in de fout. "Dat derde doelpunt heeft ons de das omgedaan. We hebben dat weggegeven", zei Ferguson. "Het was een defensieve blunder van ons en dat was een klap voor de hele ploeg."

  "We weten dat we problemen hebben in de verdediging, maar dat is normaal als je vier centrale verdedigers out zijn. Dan moet je beginnen te schuiven met andere spelers en dat is nooit goed. Dit puntenverlies is een ramp. Ik had het niet verwacht. We waren niet goed genoeg."