• home
 • video
 • pas verschenen

  Del Bosque sluit rentree Raul bij Spanje niet uit

  Raul is sinds vorig jaar in Duitsland gaan spelen bij Schalke 04.

  Raul draait een goed seizoen bij zijn Duitse club Schalke 04. Zo goed dat de Spaanse bondscoach Vicente del Bosque een comeback van de 34-jarige aanvaller niet uitsluit. "Ik houd hem zeer goed in de gaten", zegt Del Bosque. "Ik vind het bewonderenswaardig wat hij presteert bij Schalke."

  David Villa is eerste keus in de spits bij de nationale ploeg van Spanje, maar het is zeer twijfelachtig of de aanvaller van Barcelona het EK van 2012 haalt. De goalgetter herstelt van een beenbreuk.

  Reden genoeg voor de Spaanse media om bondscoach Vicente del Bosque te vragen of Raul (34) weer in aanmerking komt.

  "Ik houd hem zeer goed in de gaten", zegt Del Bosque. "Ik vind het bewonderenswaardig wat hij presteert bij Schalke. Wat mij betreft is een terugkeer bij de nationale ploeg niet helemaal uitgesloten."

  Raul scoorde 44 keer in 102 interlands. Zijn laatste match dateert van september 2006, toen Spanje een 3-2-nederlaag leed tegen Noord-Ierland.

  Op het EK in Polen en Oekraïne zit Spanje volgend jaar in een groep met Italië, Ierland en Kroatië. De Spanjaarden zijn de titelverdediger.