• home
 • video
 • pas verschenen

  Odoi: "Ben mijn plaats kwijt sinds Rupel Boom"

  Om 18u is er Anderlecht-STVV. Wie speciaal uitkijkt naar dat duel is Denis Odoi. De verdediger kreeg zijn opleiding bij Anderlecht en kwam afgelopen zomer over van STVV. Maar hij zal vanavond wellicht niet spelen.

  Denis Odoi begon het seizoen bij Anderlecht op de rechtsachter. "Maar sinds de blamage tegen Rupel Boom in de beker ben ik mijn plaats kwijt", zegt Odoi in Gazet van Antwerpen.

  "Ik lag dit seizoen altijd in balans met Wasilewski. Maar na het bekerverlies zette de coach mij op de bank. Intussen kan ik weinig zeggen, ook al wil ik altijd spelen. Wasilewski doet het goed. En ook bij Polen werkte hij sterke interlands af."

  Anderlecht-coach Ariël Jacobs moet een pak namen missen tegen de voorlaatste. Juhasz is geschorst, Deschacht vervangt de centrale verdediger wellicht. Ook Mbokani is niet fit, net als Biglia, Vargas, Mazuch, Kanu, Reynaldo, Diogo, Samuel en Molins.

  Vermoedelijke opstellingen:

  • Anderlecht: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Deschacht, Safari, Gillet, Marecek, Kljestan, Canesin, Jovanovic, Suarez
  • STVV: Verhulst, Ngawa, Buysens, Euvrard, Iandoli, Kotysch, Mennes, Daerden, Dufer, Schouterden, Reza
  • Aftrap: 18u
  • Scheidsrechter: Loeman