• home
 • video
 • pas verschenen

  Matoukou krijgt boete en blijft in B-kern

  Eric Matoukou is nog altijd niet opnieuw in de gratie van RC Genk gevallen. Matoukou kwam, tot grote woede van zijn club, te laat terug uit vakantie. Matoukou krijgt een boete en moet in de B-kern blijven.

  "Als ik toon dat ik discipline heb, mag ik terugkeren naar de A-kern", zegt Matoukou aan Het Belang. De verdediger moet ook duizend euro storten op de rekening van Blue Army on Wheels, de fanclub van de Genkse rolstoelgebruikers.

  "Ik heb er goede hoop op dat de situatie nog in orde komt", zegt algemeen directeur Dirk Degraen. "Het zal voor een groot deel van hemzelf afhangen. Hij heeft ons verteld dat hij volledig klaar is om er voor te gaan. Dat is een goed teken. Maar voor de teambuildingstage is het nog te vroeg."

  Matoukou zal in de B-kern trainen met onder anderen Goran Ljubojevic en Alex Da Silva.