0
0

Twaalf (!) doelpunten, 2 rode kaarten, vierde doelman schlemiel én held

vr 18 september 2020 11:14

Spektakel in de Europa League-voorrondes: de wedstrijd tussen Backa Topola en FCSB (beter bekend als Steaua Boekarest) leverde maar liefst twaalf doelpunten op! En neen, niet in de strafschoppenreeks. Die volgde pas nadien. Uiteindelijk werd die nog gewonnen voor Steaua Boekarest.

Dat was nog eens een pot voetbal. 3-3 na 90 minuten spelen en nog eens 2 doelpunten in de toegevoegde tijd: 4-4: verlengingen.

In die verlengingen kregen we nog maar eens 4 doelpunten, goed voor een 6-6-eindstand. Penalty's moesten uitmaken wie doorstootte naar de volgende voorronde.

Naast alle doelpunten kregen we ook nog eens 2 rode kaarten, alletwee voor Backa Topola.

De winst, na de strafschoppenreeks, was uiteindelijk voor Steaua Boekarest, dat tijdens het duel 9 spelers miste door een corona-uitbraak. Het startte de partij met veel jeugdspelers en de vierde doelman. Die doelman maakte een viertal blunders, maar hield zijn team recht in de strafschoppenreeks.

De voltallige staf van Steaua Boekarest was er ook niet bij, waardoor de assistent-coach naast de zijlijn stond.