Hoe heeft uw favoriete club dit weekend gepresteerd in de lagere afdelingen?

zo 19 januari 2020 17:58
Tienen vecht volop voor promotie naar 1e amateur.

Heeft uw lievelingsclub dit weekend gewonnen, gelijkgespeeld,
verloren? Op sporza.be kunt u elke week alle uitslagen (+ klassementen) van eerste amateur tot en met eerste provinciale op de voet volgen.

Tienen behoudt leiding in 2e amateur B

KVK Tienen won vanmiddag thuis met 4-1 van Berchem. De bezoekers begonnen sterk, maar het was Tienen dat net voor het halfuur met een strafschop de score opende: 1-0.

In de tweede helft scoorde Kempeneers met een mooie volley de 2-0 en na 65 minuten stond het al 3-0, na een slalom van Convents. Convents deed er in zijn viering nog enkele salto's bovenop.

In de slotfase redde Berchem de eer tot 3-1, maar Tienen prikte de bal zelf ook nog een keertje tegen het net. Na een schot van Kempeneers tegen de paal scoorde Acke in de rebound de 4-1.

In het klassement leidt KVK Tienen met 38 punten. Dat zijn er 2 meer dan Bocholt. Eendracht Aalst volgt als nummer 3 op 6 punten achterstand.

De 1-0, 3-0 en 4-1: