zo 19 januari 2020 10:02
De Lakers wonnen nu al 34 keer dit seizoen.

De Los Angeles Lakers hebben dankzij een indrukwekkende 2e helft de zege gepakt bij de Houston Rockets. De tandem Westbrook-Harden draaide nochtans op volle toeren voor de thuisploeg, maar uiteindelijk was King James toch weer de baas.

De Lakers, nog altijd zonder sterspeler Anthony Davis, zijn dit seizoen de beste uitploeg in de NBA en dat lieten ze op het parket van de Houston Rockets nog maar eens zien. Na een flauwe eerste helft namen ze na de rust genadeloos over.

Russell Westbrook (34 punten) en James Harden (35 punten) leken voor de rust alles onder controle te hebben, na de onderbreking was het de beurt aan LeBron James om te dirigeren.

De Lakers gingen vrijwel meteen op en over de thuisploeg, om daarna zonder problemen naar hun 18e zege buitenhuis te denderen: 115-124. Voor de Houston Rockets is het de 3e nederlaag op een rij.

Met 34 overwinningen en een gemiddeld winstpercentage van 0.810 blijven de Lakers autoritair aan de leiding in de Western Conference, voor Denver Nuggets en stadsgenoot LA Clippers, dat het vannacht niet gemakkelijk had met de New Orleans Pelicans (130-133).